Sporeste-ti numarul de clienti publicand serviciul tau AICI

Arhitect - Pitesti

Arhitectura si design interior
Suntem un birou de arhitectura care va poate pune la dispozitie solutii complete pentru caminul dumneavoastra


Aveti nevoie de noi pentru ca …

Raspunsul scurt:
In conceptia noastra „acasa” nu e doar o casa!

Raspunsul lung:
In orice lucrare realizata pornim de la conceptul de „acasa”, de camin, de spatiu in care fiecare dintre noi dorim sa ne petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi si nu doar de la ideea de adapost.

O locuinta nu inseamna doar un spatiu in care ne retragem dupa serviciu sau in care dormim, ci un loc in care ne simtim in primul rand bine, in care ne reincarcam bateriile si in care ne dezvoltam legaturile de familie. In proiectarea unui spatiu familial cum ar fi o locuinta individuala, casa de vacanta, casa de oaspeti, locuinta unifamiliala, ideea de baza trebuie sa fie confortul in intelesul larg al cuvantului.

Totul incepe de la proiectarea initiala a locuintei cand se iau in calcul detaliile tehnice si se termina cu designul de interior si cel al spatiilor conexe: curti, gradini, constructii auxiliare. Echipa noastra, formata din arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii, designeri de interior, va ofera servicii de proiectare complexe, imbinand solutiile functionale si tehnice cu cele estetice, astfel incat, atunci cand treceti pragul casei sa puteti spune: ce bine e acasa!

Tel. 0726.015.696
email: consultantarapida@yahoo.com

Adauga serviciul tau

  • Image Verification
    captcha
    Please enter the text from the image:
    [Refresh Image] [What's This?]
Powered byEMF Online Form Report Abuse
 
 
 

Follow by Email

Persoane interesate

 
Copyright © prestez servicii